spotapp mk

Најефикасниот начин до вашите нови купувачи

Регистрирајте се денес и добијте

Регистрирајте се денес
spotapp mk
100+ компании се веќе дел од SPOT
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
spotapp mk client
Приклучете се и Вие

Како се користи SPOT?

spotapp mk

Како корисниците на SPOT стануваат Ваши купувачи?

Чекор 1

Регистрација

Со регистрацијата станувате дел од ексклузивните 100+ иновативни компании во SPOT.

spotapp mk
Чекор 2

Добредојдовте во SPOT

Штом се регистирате, запознајте нè со Вашиот бизнис. Додадете ги сите Ваши локации и броеви за контакт во неколку кликови.

spotapp mk
Чекор 3

Објавувајте попусти!

Неограничено и многу едноставно објавување на попусти од Вашиот лаптоп, таблет или телефон...како и следење на нивната активност (аналитика).

spotapp mk
Чекор 4

Нотификации

SPOT испраќа нотификации точно до оние заинтересирани корисници, во моментот штом вашиот попуст стане активен.

spotapp mk
Чекор 5

Привлечен купувач

Сите SPOT корисници кои го следат Вашиот бренд или се во потрага по производот/услугата која Вие ја нудите, веднаш знаат каде, како и до кога можат да си го купат кај Вас тоа што им било потребно.

spotapp mk
Чекор 6

Зголемена продажба

Без разлика каде во Македонија функционира Вашиот бизнис, SPOT ги таргетира и лови сите Ваши заинтересирани купувачи и ги води директно во Вашите продажни места или онлајн продавница.

spotapp mk

Објавувајте понуди било кога со нашите едноставни алатки:

Најчесто поставувани прашања:

Одете на app.spotapp.mk >> најдете ја вашата фирма впишувајќи го називот или матичниот број и кликнете на нејзе >> на следниот екран внесете ги потребните податоци и кликнете на копчето 'Регистрација' и готово >> Вие сте веќе член на SPOT!
Одете на на табот 'Мој Профил' ( app.spotapp.mk/account_settings ) и кликнете на копчето 'Нова Локација'.
Најдете ја вашата локација на Google мапата и кликнете на маркерот кој ќе се креира >> потоа само именувајте си ја локацијата како што Вие сакате >> додадете број за контакт (на кој ќе можат купувачите да Ве контактираат) >> кликнете на 'Зачувај' и готови сте. Вашата локација е успешно внесена во SPOT.
Одете на на табот 'Попусти' ( app.spotapp.mk/my_discounts ) >> кликнете на копчето 'Нов Попуст' >> пополнете ги соодветно 4те полиња и кликнете 'Внеси' >> на следниот екран прегледајте ги податоците за Вашиот попуст дали се во ред и кликнете 'Потврди'.
Можете да поставите било каков линк, сè додека линкот има директна поврзаност со самата понуда. Може да биде линк од: Вашиот онлајн шоп, Facebook пост, Instagram пост, Youtube видео и слично.
Одете на на табот 'Попусти' ( app.spotapp.mk/my_discounts ) >> кликнете на некој од трите табови (Активни, Закажани, Минати) за да се излистаат попустите надолу >> потоа само одберете за кој попуст сакате да ја погледнете аналитиката и кликнете на синото копче на тој попуст.
Неможете да менувате веќе активен попуст, но можете да го запрете комплетно со кликање на копчето 'Sold Out' (во случај да го распродадете продуктот пред истекување на самиот попуст).
Сè додека локацијата не е активирана, можете да менувате сè на нејзе. Штом локацијата биде активирана, тогаш адресата е заклучена, но името на локацијата и бројот за контакт можете да ги менувате во секое време.
Пред сè треба да имате веќе поставени локации.
Потоа одете на табот 'Активирај нов пакет' ( app.spotapp.mk/buy_new_packages ) >> одберете колкав број на локации сакате да активирате >> селектирајте ги локациите >> одберете го пакетот со кој што сакате да ја активирате локацијата и кликнете на 'Активирај'. На следниот прозорец едноставно платете ја сумата на пакетот со Вашата дебитна/кредитна картичка. Штом успешно се изврши плаќањето, Вашата локација е активирана и веќе подготвена за користење.
Неограничено :)

Преземете ја мобилната
апликацијата за корисници

spotapp mk
spotapp mk
Погледнете повеќе